Laskutusohjelma pilvipalveluna

Laskutusohjelma, joka on aina saatavilla – juuri siellä, missä olet. Kaikilla laitteilla.
Valitse palvelutaso

Tutustu palvelutasoihin

L M S
Hinta
Hintoihin lisätään arvonlisävero.
29 e/kk 19 e/kk 5 e/kk
Rajattomasti laskuja
Laskujen määrää ei ole rajoitettu missään palvelutasossa.
Viralliset laskupohjat tilisiirtolomakkeella
Ohjelmasta löytyy useita erilaisia laskupohjia. Laskupohjista löytyy myös käteismaksuun kuittina toimiva laskupohja. Kaikkiin tilisiirtopohjiin on lisättävissä myös QR-koodi. Tilisiirtolomakkeissa käyttämämme pankkiviivakoodit ovat Finanssialan Keskusliiton testaamia ja hyväksymiä.
Pankkiviivakoodi
Laskulle muodostuvat pankkiviivakoodimme ovat Finanssialan Keskusliiton testaamia ja hyväksymiä.
Käteiskuitti
Ohjelman laskupohjavalikoimasta löytyy käteismaksukuitti.
Maksukehotukset
Alkuperäiselle laskulle voidaan luoda rajaton määrä maksukehotuksia. Ohjelma laskee automaattisesti maksukehotteeseen viivästyskoron, jos olet määritellyt laskulle viivästyskorkoprosentin. Voit myös asettaa viivästyskoron määrän manuaalisesti.
Hyvityslaskut
Voit tarvittaessa tehdä aiemmin luomastasi laskusta helposti hyvityslaskun. Tarvitset toimintoa mm. silloin, jos asiakas palauttaa tilaamansa tuotteen tai muulla lailla peruu tilauksensa.
Rakennusalan käännetty arvonlisäverovelvollisuus
Rakennusalan käännetty verovelvollisuus tarkoittaa sitä, että tiettyjen rakentamispalvelujen myyntitilanteessa verosta vastaa ostaja eikä myyjä. HelpostiLaskussa on mahdollista kirjata ja tulostaa laskuja käännetyn arvonlisäverovelvollisuuden piiriin kuuluvissa tapauksissa.
Pankkien hyväksymien viitenumeroiden automaattinen luonti
HelpostiLasku osaa muodostaa pankkien hyväksymät viitenumerot automaattisesti, joten sinun ei tarvitse käyttää pankista annettuja viitenumeroluetteloita.
Laskujen tulostus suomeksi ja ruotsiksi
Kaikista palvelutasoissa löytyy laskutulosteet sekä suomeksi että ruotsiksi. M- ja L-tasoissa myös englanninkieliset tulosteet.
Laskupohjat yrityksesi logolla
Saat tyylikkyyttä laskupohjiin lisäämällä niihin yrityksesi logon.
Asiakas ja tuoterekisteri
Voit nopeuttaa laskujen tekemistä tallentamalla ohjelmaan asiakas- ja tuoterekisterin.
Laskujen tulostus ja lähetys sähköpostitse
Saat tallennettua tekemäsi laskut PDF-tiedostoiksi, jolloin voit tulostaa ne miltä tahansa tietokoneelta johon on kytketty tulostin. Voit myös lähettää laskut suoraan ohjelmasta sähköpostin liitteenä. Varsinaiseen sähköpostiin voit asettaa virtuaaliviivakoodin, jolloin asiakkaasi ei tarvitse edes avata liitetiedostoa, vaan hän saa virtuaaliviivakoodista näppärästi tarvitsemansa tiedot laskun maksamiseen.
Ennakoiva tekstinsyöttö
Laskujen tekemisen sujuvoittamiseksi ohjelma ehdottaa asiakasrekisteriin tallennettuja asiakkaita jo muutaman kirjaimen perusteella. Ennakoiva tekstinsyöttö toimii myös tuotteiden kohdalla.
Raportit kirjanpitäjälle ja myynnin seurantaan
Voit tulostaa raportteja esimerkiksi kirjanpitoa varten. M- ja L-palvelutasoista löytyy laajemmat raportit mm. myyntien osalta.
Käyttäjätunnukset kirjanpitäjälle
Kirjanpitäjälle voidaan luoda palveluun omat tunnukset, jolloin hän voi noutaa tarvitsemansa aineistot itse ohjelmasta kirjanpitoa varten.
Laskunlähetyspalvelu (iPost)
Laskunlähetyspalvelullamme voit lähettää laskusi suoraan HelpostiLaskusta sähköisesti Postille, joka tulostaa, kuorittaa ja jakelee kirjeen asiakkaallesi. Palvelun käyttöönotto edellyttää sopimusta palvelun käytöstä. Palvelun voi aktivoida käyttöön tästä linkistä.
Verkkolaskut
Suuri osa asiakasyrityksistä haluaa nykyään vastaanottaa laskunsa sähköisessä muodossa verkkolaskuna. Toiminto edellyttää verkkolaskun välittämissopimusta HelpostiLaskun tai muun verkkolaskuoperaattorin kautta.
Tilaukset
Tilaukset toiminnolla voit kirjata tilaukset sisään ennen varsinaista laskutusta. Tilauksesta voit tulostaa tai lähettää sähköpostitse asiakkaalle tilausvahvistuksen.
Lähetteet
Saat tehtyä toimittamasi tavaran mukaan lähetteen/pakkauslistan. Jos olet määritellyt ohjelman tuoterekisteriin tuotteille tilavuuden ja painon, laskee ohjelmisto toimitettavan tavaran kokonaistilavuuden ja -painon määrän lähetteeseen.
Laskujen liitteet
Jokaiselle laskulle on mahdollista liittää yhteensä viisi maksimissaan 5 Mt suuruista liitetiedostoa. Liitteiden kokonaistila on rajoitettu 2 Gt. Lisätilaa voi ostaa erikseen.
Kotitalousvähennyslasku
Ohjelmistosta saa tulostettua laskuja, joissa on laskettuna asiakasta varten kotitalousvähennykseen oikeuttavien palveluiden yhteissumma.
EU Yhteisömyynti
Ohjelma tukee ALV-kirjausta EU-maihin sekä sen ulkopuolelle.
Laskutus muissa valuutoissa
Voit laskuttaa ulkomaalaisia asiakkaitasi myös eri valuutoissa.
Laskutus aputoiminimellä
M- ja L-tasojen hintaan kuuluu myös toinen käyttäjätili aputoiminimeä varten. Pyydettävä erikseen.
Myyntireskontra
Myyntireskontran avulla voit seurata asiakkaalta tulleita maksusuorituksia, avoimia laskuja sekä ottaa raportit kirjanpitäjälle.
Laskujen tilan seuranta
Myyntireskontran avulla voit seurata asiakkaalta tulleita maksusuorituksia, avoimia laskuja sekä ottaa raportit kirjanpitäjälle.
Pankin viitemaksuaineiston tuonti
Maksusuoritukset voidaan syöttää ohjelmaan viitenumeroiden avulla manuaalisesti, tai vaihtoehtoisesti viitesuoritukset ovat luettavissa pankin viitesuoritustiedostosta .
Laajempi raporttivalikoima
M- ja L-tasoissa on laajempi raporttivalikoima kuin S-tasossa mm. myynnin erittelyt myyjittäin, asiakkaittain, tuotteittain
Tarjoukset
Voit tehdä asiakkaille tarjouksia, jotka voidaan myöhemmin muuttaa näppärästi tilauksiksi tai laskuiksi.
Sopimuslaskut
Sopimuslaskutuksen avulla voit laskuttaa asiakkailtasi säännöllisesti toistuvia palveluja kuten vuosi- ja kuukausimaksut.
Joukkolaskut
Voit luoda samansisältöisen laskun usealla asiakkaalle tai asiakasryhmälle kerralla.
Asiakaskohtaiset hinnastot
Jos sinulla on esimerkiksi sopimusasiakkaita, joille sinulla on eri hinnoitteluperusteet, niin voit lisätä ohjelmaan kiinteän hinnan kyseiselle asiakkaalle tai %- alennuksen.

Mallitulosteita

HelpostiLaskulla voit tulostaa tai lähettää sähköpostitse ammattimaisen näköiset laskut.
( Klikkaa kuvaa suuremmaksi )

Laskumalli: Tilisiirto
Tilisiirto
Laskumalli: Peruslasku
Peruslasku

Kiinnostuitko?

30 päivän ilmainen käyttö ilman sitoumuksia.
Aloita laskuttaminen tästä
Tehty Suomessa!