Tee tilaus alla olevalla lomakkeella

…tai soita 010 239 8999 (klo 9-15)

HelpostiLaskun päivitys

Voit päivittää HelpostiLaskusi uusimpaan versioonsa tekemällä käyttöturvasopimuksen tai vaihtoehtoisesti hankkimalla pelkän päivityslisenssin.

Käyttöturva

Käyttöturva sisältää kaikki normaalit ylläpitopäivitykset, parannukset ja uudet ominaisuudet, jotka ohjelmaan julkaistaan sopimusaikana. Käyttöturvasopimuksen myötä käytössäsi on aina ajantasainen ohjelmaversio, jonka päivitykset saat ladattua kätevästi internetistä.

Ohjelmistopäivityksien lisäksi käyttöturva sisältää tuotetuen. Käyttöturva sisältää teknisen tuen puhelimen, sähköpostin, tukisivuston sekä etäyhteyden välityksellä.

Voit tehdä käyttöturvasopimuksen HelpostiLasku ohjelmistoon sen hankinnan tai päivityksen yhteydessä. Käyttöturvasopimus on voimassa toistaiseksi, kunnes tilaaja irtisanoo tilauksen.

Pelkkä päivityslisenssi

Tilaamalla pelkän päivityslisenssin voit päivittää nykyisen HelpostiLaskusi uusimpaan versioonsa. Päivityslisenssi ei sisällä jatkossa julkaistavia päivityksiä tai tuotetukea, jotka on hankittava tarvittaessa erikseen.

Tee tilaus tällä lomakkeella. Vastaanotettuamme tietosi, lähetämme latauslinkin, laskun sekä päivityslisenssin postitse.