Laskutusohjelma omalle tietokoneelle

Täältä löydät edulliset ja helppokäyttöiset tietokoneelle asennettavat laskutusohjelmat.
Valitse

Tutustu vaihtoehtoihin

HelpostiLasku Pro
HelpostiLasku Pro käyttöliittymä

Moni-ikkunoinnin avulla voit tarkkailla useita tietoja samanaikaisesti

HelpostiLasku Plus
HelpostiLasku Plus käyttöliittymä

Kaikki oleellinen heti näkyvillä

HelpostiLasku
HelpostiLasku käyttöliittymä

Yksinkertainen ja selkeä

HelpostiLasku Pro
P
R
O
HelpostiLasku Plus
P
L
U
S
HelpostiLasku
P
E
R
U
S
Hinta
Kertamaksu. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.
499 e 199 e 49 e
Rajattomasti laskuja
Laskujen määrää ei ole rajoitettu missään ohjelmistoversiossa.
Laskujen tulostus suomeksi ja ruotsiksi
Kaikista versioista löytyy laskutulosteet sekä suomeksi että ruotsiksi. Plus- ja Pro-versioissa myös englanninkieliset tulosteet.
Laskujen tallennus PDF-tiedostoiksi
Laskut ja kaikki muutkin tulosteet voidaan tallentaa PDF-tiedostoiksi.
Laskujen lähetys sähköpostitse
Saat lähetettyä tekemäsi laskut pdf-tiedostoina sähköpostin liitteenä. Toiminto edellyttää verkkoyhteyttä ja ohjelmistoon määritettyjä sähköpostiasetuksia. Varsinaiseen sähköpostiin voit asettaa virtuaaliviivakoodin, jolloin asiakkaasi ei tarvitse edes avata liitetiedostoa, vaan hän saa virtuaaliviivakoodista näppärästi tarvitsemansa tiedot laskun maksamiseen.
Ennakoiva laskunkirjoitus
Laskujen tekemisen sujuvoittamiseksi ohjelma ehdottaa asiakasrekisteriin tallennettuja asiakkaita jo muutaman kirjaimen perusteella.
Pankkiviivakoodi
Laskulle muodostuvat pankkiviivakoodimme ovat Finanssialan Keskusliiton testaamia ja hyväksymiä.
Logo tulosteissa
Saat tyylikkyyttä laskupohjiin lisäämällä niihin yrityksesi logon.
Useita laskupohjia
Ohjelmasta löytyy useita erilaisia laskupohjia. Laskupohjista löytyy myös käteismaksuun kuittina toimiva laskupohja. Kaikkiin tilisiirtopohjiin on lisättävissä QR-koodi. Tilisiirtolomakkeista löytyy viivakoodit ja halutessaan ne voi myös jättää pois laskusta.
Hyvityslaskut
Voit tarvittaessa tehdä aiemmin luomastasi laskusta helposti hyvityslaskun. Tarvitset toimintoa mm. silloin, jos asiakas palauttaa tilaamansa tuotteen tai muulla lailla peruu tilauksensa.
Maksukehotukset
Alkuperäiselle laskulle voidaan luoda rajaton määrä maksukehotuksia. Ohjelma laskee automaattisesti maksukehotteeseen viivästyskoron, jos olet määritellyt laskulle viivästyskorkoprosentin. Voit myös asettaa viivästyskoron määrän manuaalisesti.
Asiakas ja tuoterekisteri
Voit nopeuttaa laskujen tekemistä tallentamalla ohjelmaan asiakas- ja tuoterekisterin.
Raportit
Voit tulostaa HelpostiLaskusta raportteja esimerkiksi kirjanpitoa varten. Plus- ja Pro-versioista löytyy laajemmat raportit mm. myyntien osalta.
Perintätoimistoyhteys
Lasku voidaan lähettää HelpostiLaskusta yhdellä napin painalluksella suoraan perintätoimistoon. Perintätoimistona toimii Lindorff Oy. Siirtämällä laskun perintätoimistolle, valtuutat perintätoimiston perimään laskua asiakkaaltasi. Voit aktivoida palvelun tästä linkistä.
Laskunlähetyspalvelu (iPost)
Laskunlähetyspalvelullamme voit lähettää laskusi suoraan HelpostiLaskusta sähköisesti Postille, joka tulostaa, kuorittaa ja jakelee kirjeen asiakkaallesi. Palvelun käyttöönotto edellyttää sopimusta palvelun käytöstä. Palvelun voi aktivoida käyttöön tästä linkistä.
Varmuuskopiot
HelpostiLaskun laskutusaineistosta saat otettua varmuuskopiotiedostot, jotka voit arkistoida haluamallasi tavalla esim. USB-tikulle tai pilvipalveluun kuten Dropbox tai iCloud.
Myyntireskontra
Myyntireskontran avulla voit seurata asiakkaalta tulleita maksusuorituksia, avoimia laskuja sekä ottaa raportit kirjanpitäjälle.
Viitesuoritusten syöttö manuaalisesti tai pankin aineistosta
Maksusuoritukset voidaan syöttää ohjelmaan viitenumeroiden avulla manuaalisesti, tai vaihtoehtoisesti viitesuoritukset ovat luettavissa pankin viitesuoritustiedostosta tai pankkisopimuksen mahdollistaessa pankin Web Services kanavan välityksellä.
CSV- ja Excel-tuonnit/viennit
Ohjelmistoon voidaan tuoda asiakas-, nimike- ja tilaustietoja CSV-tiedostojen sekä Excel-tiedostojen avulla.
Monipuoliset hakutoiminnot
Voit etsiä monilla eri hakutekijöillä asiakaskannasta laskuja, esimerkiksi asiakkaalla, aikavälillä, tuotenimikkeellä jne.
Moniyrityskäyttö
Plus- ja Pro-versiot on mahdollista varustaa moniyrityskäytöllä, jolloin ohjelmistoilla voidaan käsitellä usean yrityksen laskutusta. Toimintoa varten tarvitset moniyrityslisenssin. HelpostiLasku Plus moniyritys maksaa 349 euroa ja HelpostiLasku Pro maksaa 699 euroa.
Tilaukset
Tilaukset toiminnolla voit kirjata tilaukset sisään ennen varsinaista laskutusta. Tilauksesta voit tulostaa tai lähettää sähköpostitse asiakkaalle tilausvahvistuksen tai ennakkomaksutilisiirron.
Ulkomaan laskut
Voit laskuttaa ulkomaalaisia asiakkaitasi myös eri valuutoissa, ohjelma tukee ALV-kirjausta EU-maihin sekä sen ulkopuolelle.
Verkkolasku
Suuri osa asiakasyrityksistä haluaa nykyään vastaanottaa laskunsa sähköisessä muodossa verkkolaskuna. Toiminto edellyttää verkkolaskun välittämissopimusta HelpostiLaskun tai muun verkkolaskuoperaattorin kautta.
Tilausvahvistukset
Asiakkaille on mahdollista toimittaa tilausvahvistusdokumentti.
Lähetteet
Saat tehtyä toimittamasi tavaran mukaan lähetteen/pakkauslistan. Jos olet määritellyt ohjelman tuoterekisteriin tuotteille tilavuuden ja painon, laskee ohjelmisto toimitettavan tavaran kokonaistilavuuden ja -painon määrän lähetteeseen.
Asiakaskohtaiset hinnat
Jos sinulla on esimerkiksi sopimusasiakkaita, joille sinulla on eri hinnoitteluperusteet, niin voit lisätä ohjelmaan kiinteän hinnan kyseiselle asiakkaalle tai %- alennuksen.
Kampanjat
Voit lisätä haluamallesi aikavälille tuotteille/palveluille kiinteän hinnan tai %-alennuksen. Tällä toiminnolla pystyt tekemään esim. kevätkampanjoita tai muita määräaikaisia alennuksia.
Verkkokäyttö
Jos toimipisteessäsi on useampia käyttäjiä, on ohjelma jaettavissa useammalle työasemalle samanaikaiseen käyttöön. Toiminto edellyttää, että ohjelma on varustettu ns. moniyrityslisenssillä ja että työasemat ovat samassa sisäisessä verkossa.
Tarjoukset
Voit tehdä asiakkaille tarjouksia, jotka voidaan myöhemmin muuttaa näppärästi tilauksiksi tai laskuiksi.
Varasto
Pro-ohjelmistossa on varasto-ominaisuus, jolla voit ylläpitää tuotteidesi varastosaldoja.
Sopimuslaskutus
Sopimuslaskutuksen avulla voit laskuttaa asiakkailtasi säännöllisesti toistuvia palveluja kuten vuosi- ja kuukausimaksut.
Koontilaskut
Koontilaskutuksen avulla useasta tilauksesta voidaan kerätä yksi lasku.

Tuetut käyttöjärjestelmät: Microsoft Windows 7/8/10

Mallitulosteita

HelpostiLaskulla voit tulostaa tai lähettää sähköpostitse ammattimaisen näköiset laskut.
( Klikkaa kuvaa suuremmaksi )

Laskumalli: Tilisiirto
Tilisiirto
Laskumalli: Peruslasku
Peruslasku

Kiinnostuitko?

Tee tilaus ja aloita laskuttaminen
Tee tilaus
Tehty Suomessa!